Helyi közélet

2013.10.05. 12:24

Partvissal vettek elégtételt - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. október 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. október 4-én történt rendőrségi eseményeiből.Az Encsi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert 2013. október 4-én 17 óra 30 perckor Novajidrány belterületén G. Károlyné 57 éves és G. Barbara 35 éves helyi lakosok előzetes szóváltást követően egy fanyelű partvissal és egy felmosó fával bántalmaztak egy férfit. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyeket a kiérkező rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában kilenc főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai négy termény tolvaj és egy távoltartási szabályokat megszegő férfi, az edelényi és a sátoraljaújhelyi járőrök egy-egy garázda személy, míg a miskolci egyenruhások két bolti szarka ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben a Sátoraljaújhelyi-, valamint az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. október 4-én négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában