Nóci is nyuszilány lett

Nóci - Fotó: Playboy
Nóci - Fotó: Playboy
Debrecen – Czifra Noémi – közismertebb nevén Nóci – ismét domborított, méghozzá nem is akárhol: a leghíresebb férfimagazin, a Playboy címlapján.

A debreceni születésű hölgy kihívásnak tekintette a fotózást, s az elkészült képekkel nem csak a férfiaknak kíván meglepetéssel szolgálni, tettekre akarja sarkallni a többi anyát is.

Korábban is készültek rólad „bevállalós” képek, ám idáig nem vetkőztél le teljesen.
Nóci: Négy évvel ezelőtt egy másik férfimagazinban már láthattak az olvasók, de akkor csak a melleimet bocsátottam közszemlére. Még ugyanabban az évben a nyuszis magazin is megkeresett, de akkor még nem akartam mindent megmutatni magamból.

Nem jelentett problémát, hogy teljesen meztelenül kellett a kamera elé állnod?
Nóci: Ez alapvető kitétel az újságnál; aki elvállalja a fotózást, ne szégyellősködjön! Kisebb gondot csak az jelentett, mindössze egy hetem volt arra, hogy a lehető legjobb formába hozzam magam.

Mielőtt rábólintottál az ajánlatra, megbeszélted valakivel a lehetőséget?
Nóci: Ebben a kérdésben csakis én dönthettem, hiszen a saját testemet „vittem vásárra”. Viszont a nagy hírt a családommal megosztottam a megjelenés előtt. 

Valamennyi képeden előtérbe kerül a rugalmasságod.
Nóci: Az átlagosnál lazább ízületeimet annak köszönhetem, hogy gyerekként 10 évig ritmikus sportgimnasztikáztam és táncoltam, napjainkban pedig jógával teszek azért, hogy továbbra is rugalmas maradjak. A munka előtt átbeszéltük a szakemberekkel, mi lenne az, ami én vagyok és igazán illik hozzám, ez után döntöttünk amellett, hogy a sportosan nőies mivoltomat helyezzük előtérbe. A fotózás 10 órán át tartott és az a legérdekesebb, hogy nem a beállított, hanem az elkapott pillanatok sikerültek a legjobban.

A fotósorozat kapcsán azt nyilatkoztad, remek alkalom volt a visszatéréshez. Ezek szerint marketingfogásként vetted le a ruháidat?
Nóci: A felkérés szerencsés találkozás volt, hiszen pont akkor keresett meg az újság, amikor véglegessé vált, hogy új műsorokkal visszakerülök a média világába, illetve a köztudatba. Viszont ami ennél is fontosabb: úgy érzem, olyan a testem, mint mielőtt a gyermekem megszületett, ezért arra vagyok a legbüszkébb, hogy megmutathattam, egy édesanya is lehet százszázalékig nő.

TIPP – B.N., Fotók: Playboy