újdonság

2019.10.13. 19:19

Jövő év elején jön az iPhone SE 2

A kompakt mobil után AR-képes iPad Pro és headset is érkezhet állítólag.

Forrás: Shutterstock

Ming-Chi Kuo eddig mindig pontos jóslatokat adott az Apple ügyeit illetően, és ismét van pár tippje arra vonatkozóan, hogy mire számíthatunk. Azt mondja, hogy a jövő év első negyedévében érkezik az iPhone SE 2, ami az iPhone 8-ra hasonlít majd, 4,7 hüvelykes kijelzővel, de már idei A13 Bionic chippel – írja az Origo.

Kuo szerint az Apple ebből 30-40 milliót adhat el, de még nem tiszta, hogy az olcsó Touch ID szenzort választják vagy pedig a drágább Face ID modult (az előbbi ugyanis a kínálatot és annak egységét törné meg, az utóbbi pedig több pénzbe kerül).

Az elemző azt mondja, a kompakt mobil után jön egy új iPad Pro tablet is, 3D-s ToF szenzorral, ami a kiterjesztett valóságot aknázná ki. Emellett egy AR-headset is érkezhet, ami az iPhone-hoz kötődik. A frissített MacBook Pro pedig ollós gombokra vált a billentyűzet terén, nyugdíjazva a pillangós mechanizmust, amivel oly sok probléma volt.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!