boon-sportoldal

2010.07.15. 20:28

Pénteken lesz "valami" hivatalos!?

<p>A háttérben, titokban tovább zajlottak, zajlanak az események Diósgyőr ügyben.</p>

Csütörtökön (is) elmaradt  - legalábbis eddig – a várva várt bejelentés, bár a vevőjelölt ajánlata igazából csak csütörtökön éjfélkor ketyeg le. Ugyanakkor szinte biztosra vehető – legalábbis a honlapunkhoz eljutott hírek alapján –, hogy az Arago Zrt. lesz a diósgyőri labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosa.

Információink szerint a hivatalos közlés pénteken délelőtt történik, történhet meg. A kft-re, és azáltal a csapatra, rá is fér(ne) ez a változás, ugyanis egyesek szerint 120, mások szerint 200 milliós adóságállománnyal rendelkezik a társaság. Amennyiben minden rendben alakul, akkor a gazdasági társaság jelenlegi tulajdonosának, a DSM Nonprofit Kft-nek újabb taggyűlést kell tartania, amelyen a tagoknak nyilatkozniuk kell majd, hogy „befogadják-e” az új tulajdonostársat, de ezen túlmenően a grémium új ügyvezetőt is kinevezhet.

Ezen kívül ma arról is hallottunk (újra), hogy a vevőjelölti kör bővülhet – mint ismert, Nagy Béla jelenlegi ügyvezető az Észak-Magyarország keddi számában beszélt egy másik érdeklődőről, nem megnevezve azt, ám hozzátéve: szeretné összehozni a feleket.

ÉM-MI


Kapcsolódó cikkek:

DVTK: lesz-e feltámadás?

boon | 2010.07.14 16:05
Miskolc-Diósgyőr - Nagy Béla, a diósgyőri futballt működtető gazdasági társaság ügyvezetője arról is nyilatkozott a Borsod Online-nak szerdán, hogy miként is állnak a DVTK körüli ügyek.

Várják a híreket

eszak | 2010.07.14 11:53
Kedden délelőtt a Futó utcai teremben kondizott a többnyire fiatalokból álló, a rajtra készülő társaság, majd délután a hátsó edzőpályán dolgoztak a megjelentek.

Hell: igen, vagy nem?

eszak | 2010.07.14 07:38
Nagy Béla, a DVTK ügyvezetője korábban szót ejtett arról, hogy van egy másik érdeklődő is a DVTK iránt, aki Leisztinger Tamással, de nélküle is szívesen beszállna.

DVTK: Csütörtökig eldől

eszak | 2010.07.13 09:35
Zajlott-e tárgyalás, s ha igen, akkor lett-e valamilyen végeredménye? Erre voltunk kíváncsiak kedden délelőtt.

Az Arago - és egy "régi" csoport?

eszak | 2010.07.12 18:45
Nagy Béla szerint tovább már nem lehet várni sem edzővel, sem játékosokkal.

Nincs megegyezés, a jövő héten lehet

eszak | 2010.07.09 19:03
A jövő hét elején egy találkozón dőlhet el a DVTK labdarúgócsapatának sorsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!