Nincs változás Kaszás Attila állapotában

Az elmúlt éjszakán nem változott Kaszás Attila állapota. Továbbra is mesterségesen tartják kómában. Az állapota stabil, de továbbra is súlyos – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Jordán Tamás, a Nemzeti Színház főigazgatója.

Jordán Tamás kérdésünkre elmondta, állandó kapcsolatban van az Országos Idegsebészeti Intézettel, ahol megerősítették, hogy Kaszás Attilának nincs szüksége műtétre. A diagnózis szerint egy hátsó érfal repedt meg, és ez okozta az agyvérzést, de nem áll fenn annak a veszélye, hogy további vérömlenyek keletkezzenek az agyban – közölte a főigazgató.

Jordán Tamás hozzátette, jelenleg is súlyos a 47 éves színművész állapota, akit mesterségesen tartanak kómában. Az elmúlt napokban, így a csütörtökre virradó éjszakán nem következett be változás. Kaszás Attila állapota stabil, de súlyos.

Kaszás Attila hétfőn este lett rosszul a 12 dühös ember című előadás előtt. Az orvosok agyvérzést állapítottak meg nála. A színművész azóta kómában van. Az Országos Idegsebészeti Intézetben ápolják, állapota súlyos.