Nincs telitalálat a Hatoslottón, kétmilliárd felett a halmozódó nyeremény

Ezen a héten sem volt szerencséjük a Hatoslottón játszóknak, nem akadt telitalálat. A következő héten már 2 milliárd 50 millió forint körüli összeget fizet a sorsjáték, ha akkor lesz nyertes – mondta el a Szerencsejáték Zrt. marketing igazgatója a Független Hírügynökségnek. Somorai László beszámolt arról is, hogy már 29-ik hete halmozódik a telitalálat nyereménye, amelyet utoljára tavaly október 8-án vihetett haza valaki; akkor 520 millió forintot nyert a szerencsés.

A Hatoslottón az eddigi csúcsnyeremény a 2006. márciusában elért 814 millió forint volt. Ez az összeg 14 hét, azaz feleannyi idő alatt halmozódott fel, mint a mostani rekordösszegű nyeremény. Ahhoz, hogy biztosan legyen telitalálat, 8 millió darab különbözőképpen kitöltött szelvénynek kell beérkeznie – mondta Somorai László.

Másban is rekordot döntött ez a hét: még sosem fordult elő a játék történetében, hogy a Hatoslottóra több szelvényt vásároltak, mint az ötösre. Ezen a héten 4,8 millió szelvényt játszottak meg a Hatoslottón, az ötösön viszont 4,3 milliót. A hatoson átlagosan 1,8-2 millió szokott lenni a megjátszott szelvénymennyiség.Sporthírek