Nincs miből fellebbezni

Nincs miből fellebbezni
Hatvani Olivér, a DKSK indulásával kapcsolatban már csak a csodában bízik. A női kosárlabda NB I/A 2006/07 [.pdf – 71KB]

Mint arról korábban beszámoltunk: a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége minősítő bizottsága nem fogadta el a DKSK SMSz Kft. nevezését a női kosárlabda NB I/A csoport 2007/08 évi küzdelemire, mert a gazdasági társaság nem tudott megfelelni a nevezésben támasztott követelményeknek.

Hatvani Olivérrel, a DKSK SMSZ Kft. többségi tulajdonosának képviselőjével pénteken sikerült beszélünk, akitől azt kérdeztük: fellebbeznek-e a döntés ellen?

– A DKSK gyakorlatilag ellehetetlenült, jelenleg nem látok esélyt arra, hogy ez a helyzet megváltozzon, a fellebbezési díj befizetését sem tudjuk teljesíteni – válaszolta Hatvani Olivér. – Persze lenne erre a helyzetre megoldás, ha egy nagy támogató vállalná, hogy segítő kezet nyújt, akkor még vissza lehetne fordítani ezt a folyamatot. De a realitás az, hogy örülünk annak, hogy egy másik sportszervezet, a BEAC Kft. Miskolcra szeretne költözni, mert így lenne, aki élvonalbeli keretet adna a diósgyőri női kosárlabda jövőjének.