Nikolaos Ioannidis: Amit a Dortmundnál kértek

Akt.:
Készül a közös szelfi Nikolaos Ioannidisszal
Készül a közös szelfi Nikolaos Ioannidisszal - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A Diósgyőr friss nyári igazolását, a görög Nikolaos Ioannidist egy rövid beszélgetésre kértük, miután aláírásokat osztogatott DVTK szurkolói talákozóján a Szinva teraszon.

– Ismerek magyar játékost, a kapust, Megyeri Balázst, akivel kerettárs voltam az Olympiakosnál – mondta a 23 éves görög támadó, akinél arról is érdeklődtünk, hogy mit vár tőle Bódog Tamás a pályán. – Sok futást, letámadást, gyakorlatilag azt, amit a Borussia Dormundnál kértek az ottani edzők, amikor a német csapatnál futballoztam kölcsönben. A szisztéma tehát hasonló ahhoz, mint amit itt szeretne megvalósítani a vezetőedzőnk. Egyébként örülök annak, hogy itt lehetek, a Diósgyőrbe igazolásom előtt nem sokat tudtam a magyar első osztályról, remélem, az a munka, amit elvégeztünk, meghozza az eredményt.

Sokan eljöttek a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának szurkolói találkozójára a miskolci Szinva teraszra.
Miskolc - Szabadtéri szurkolói találkozót tartott csütörtökön a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapata. Már csak kettőt kell aludni, és elkezdődik a 2017/2018-as NB I-es évad a Diósgyőri VTK élvonalbeli együttese számára is, Bódog Tamás szakmai igazgató csapata vasárnap 17 órától a Vasas vendége...

Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...