Nikházi: “Jobb játékosként térhettem vissza”

Nikházi Márk
Nikházi Márk - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A Diósgyőri VTK előző idényben kölcsönadott játékosát, Nikházi Márkot már nagyon várták vissza a diósgyőri szurkolók.

Ön szerint mi lesz a DVTK - Vasas mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

– Majdnem az egész keret egészséges, rendben vagyunk, és várjuk a mérkőzést. Kérdeztek már tőlem, hogy hová soroljanak, a régiekhez, vagy az újakhoz, szerintem a kettő közé. A fejlődésem szempontjából fontos volt, hogy az előző szezonban végig játszhattam, igaz csak kölcsönben, mert ez nem Diósgyőrben történt, de jobb játékosként térhettem vissza, és remélem, hogy a klub is profitál ebből – nyilatkozta Nikházi Márk a DVTK – Vasas meccs előtti sajtótájékoztatón.

ÉM


Ön szerint hanyadik helyen végez a Diósgyőri VTK az NB I 2015/2016-os idényében?

  • 4-6.
  • 7-10.
  • 1-3.
  • 11-12.

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

Videó: “Szívünk értetek dobog”

Miskolc – Harminc labdarúgó áll a szakmai stáb rendelkezésére a 2015/2016-os bajnokság kezdetén. tovább »

Labdarúgó NB I – Rajtol a tizenkét csapatos idény

Budapest, 2015. július 17., péntek (MTI) – Tizenegy év után újra 12 csapattal rajtol szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 2015/16-os idénye. Minden együttes háromszor találkozik majd egymással a 33 fordulós pontvadászatban. tovább »

A kötelező regisztrációt nem keverik a kártyával

Miskolc – Nem siették el az MLSZ-ben. Két nappal a bajnoki rajt előtt készült el az első forduló programja, így szombaton indul a labdarúgó NB I új évadja – diósgyőri ultrák nélkül. tovább »