Nicole Richie terhes

Az ittas vezetés miatt négynapos börtönre ítélt Nicole Richie egy interjúban – amiből kedden hoztak nyilvánosságra részleteket – bevallotta, hogy négyhónapos terhes. A baba apja barátja, Joel Madden, a Good Charlotte együttes énekese.

Az interjút csütörtökön vagy pénteken tűzi műsorra az ABC televiziós társaság. Diane Sawyer kérdésére, hogy várandós-e, Nicole Richie azt felelte: “igen, majdnem a negyedik hónbapban vagyok”.

A soul-énekes Lionel Richie 25 éves lányát egyébként négy nap börtönbüntetésre ítélték, mert ittas vezetésen kapták még december 11-én Los Angelesben. Szeptember 28-ig kapott határidőt a büntetés letöltésének megkezdésére.

Richie – Paris Hilton legjobb barátnője – kétezer dollár büntetést is fizet, és három év próbaidőre bocsátották. A Könnyű élet című valóságshow-ban műsorvezetőtársa, Hilton kisasszony 23 napot töltött egy los angelesi börtönben júniusban, mert bevont jogosítvánnyal vezetett, és már eleve próbaidejét töltötte.

A Könnyű élet egyébként öt évad után valószínűleg lekerül a műsorról, mert alacsony a nézettsége. A valóságshow-ban a két huszonéves milliomosnő olyan szituációkba keveredik, amikbe csillogó hollywood-i életük során soha: teheneket fejtek vagy gyorsétteremben dolgoztak.