Magyarország

2013.03.16. 14:46

Havazás - Még kilenc település megközelíthetetlen Fejér megyében

Székesfehérvár, 2013. március 16., szombat (MTI) - Még kilenc település megközelíthetetlen Fejér megyében, az utak állapota szombat reggelre tovább javult - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Székesfehérvár, 2013. március 16., szombat (MTI) - Még kilenc település megközelíthetetlen Fejér megyében, az utak állapota szombat reggelre tovább javult - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.Szabó-Bisztricz Anett tájékoztatása szerint az éjszakát már senkinek nem kellett hóban rekedt gépjárműben töltenie. Az egy- és a kétszámjegyű főutak felszabadultak, a 81-es főút Söréd és Magyaralmás közötti szakasza jelenleg egy nyomsávon járható, mert a hóvihar miatt korábban otthagyott személygépkocsik még forgalmi akadályt képeznek.

Emelkedett a helyközi buszjáratok száma is, amelyek szombaton már menetrend szerint közlekednek.

Mintegy húsz út vagy útszakasz van még mindig lezárva a forgalom elől. Továbbra is megközelíthetetlen Zámoly, Gánt, Csákberény, Nagyveleg, Vértesboglár, Bodmér, Újbarok, Kincsesbánya és Mány.

A Fejér Megyei Védelmi Bizottság operatív munkaszervezete befejezte tevékenységét szombat reggel 7 órakor, a részt vevő szervezetek a rendkívüli időjárás miatt még fennálló közlekedési nehézségek elhárításán folyamatosan dolgoznak.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!