NFL – Bejelentették a jövő évi londoni mérkőzések részleteit

Budapest/London – Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) a honlapján bejelentette a jövő évi londoni mérkőzések időpontját és résztvevőit.

Október 2-án az Amerikai főcsoport déli csoportjának két csapata, a Jacksonville Jaguars és az Indianapolis Colts találkozik egymással a Wembley Stadionban.

Október 23-án pedig az angol rögbiválogatott otthonában, a 80 ezer néző befogadására alkalmas Twickenham Stadionban lép pályára a St. Louis Rams, valamint a Nemzeti főcsoport keleti csoportjának egyik csapata. Hogy melyik, az az idei eredményektől függ.

Zárásképpen, október 30-án ismét a Wembley Stadionban rendeznek NFL-alapszakasz-találkozót: a Cincinnati Bengals és a Washington Redskins találkozik majd egymással.

Az NFL 2007 óta rendez mérkőzéseket Angliában, az eddigi 14 meccsnek kivétel nélkül a Wembley adott otthont. A hipermodern aréna szerződése 2020-ig idényenként két mérkőzésre szól, 2018-tól pedig bekapcsolódik majd a Tottenham Hotspur új otthona is, amely tíz évre, idényeként két összecsapásra szerződött.

– MTI –