Van, ami

Akt.:
Mivel az élet rendje ez, mindenki átesik rajta, így választás nem lévén én is. Felnőttem, és ahogy múlik az idő, a barátokkal összeülve egyre többet nosztalgiázunk, aminek a pozitív oldala az, hogy szerencsére van miről. Pásztor Attila jegyzete.

Nyilván én is megpróbálok lépést tartani ezzel a világgal, van, amivel sikerül megbarátkoznom: például egy-két „kütyü”, rövidített szavak a szöveges üzenetben meg ilyenek. És van, amivel nem, de ez maradjon az én titkom, aki ismer, úgyis tudja.

Amikor 33 fokban fát vágok, az amellett, hogy elég jó fogyókúrás program, arra is jó, hogy az agy kapacitását minimálisra csökkentsem, és így, alapjáraton merüljek el a saját gondolataimban. Nem is váltok ilyenkor világot, hanem mondjuk tippelek a foci-Európa-bajnokság meccseire, összeállítom a főzni való menüt, és mindeközben a pihenéskor simogatom a kutyákat.

Nyugalom magas fokon, erre van szükségem, mert van, ami nem változik. Hiába telik az idő, nekem már megvannak a csapataim, a levesem, a sorozatom, a márkáim. És az, hogy sokszor forgolódva, nehezen alszom, de reggelente simán bele tudok nézni a tükörbe. Nekem ez fontos, erre tanítottak, és lehet, hogy pont emiatt is alszom sokszor rosszul. De nem zavar, mert van, ami nem változik.

Pásztor Attila
hirdetés


hirdet�s