Titkok Múzeuma

Akt.:
Titkok Múzeuma
Science Múzeum már biztos nem lesz Miskolcon. Szeptemberben eldőlt, a város eláll a megvalósítástól, és ezzel együtt persze visszafizetési kötelezettsége is van. Hogy egészen pontosan mennyi, nem tudni, talán 1,5 milliárd forint. És azért nem tudni, és azért talán, mert az egykor szebb napokat látott egyetemi fűtőmű épülete egyelőre a Titkok Múzeumaként működik. Szántó Rita jegyzete.

Sok a rejtély az épület körül. A legfőbb rejtély az, miért nem épült meg. És az is titok, ki a felelős ezért. De lehet, nincs semmiféle rejtély, csak információ hiányában tűnik úgy. De amikor a miskolci büdzsé bánja a meg nem épült tudományok házát, akkor nem véletlenül vagyunk kíváncsiak mi, az adófizetők. Nem véletlenül kérdezünk, nem véletlenül akarjuk tudni, kinek a sara, hogy csaknem 1,5 milliárd forintért nem épült meg a múzeum.

Mert mi még tavasszal is hittük, amit a városvezetés mondott: év végén lesz Science. Aztán hiába hittük, nem lett. Most meg azt halljuk, tessék szépen továbbmenni, nincs itt semmi látnivaló. Már amennyiben egy körülbelül 1,5 milliárd forintról szóló számla nem számít annak.

– Szántó Rita –

Mennyibe került a “behalt” Science?

Miskolc – Közérdekű adatot kért egy miskolci a Science Múzeum projekt kapcsán, választ eddig nem kapott. tovább »

Kupleráj vagy csirkekeltető kell Miskolcra?

Miskolc – A trollokat is mozgósította a Science helyére meghirdetett ötletelésünk. Most megszavazhatják a Borsod Online Science főtrollját. Ki tudja, lehet, hogy az ő ötlete fogja megnyerni a döntéshozók tetszését. tovább »

Legyen a fűtőműben Csodák Palotája?

Miskolc – Olvasóink küldik az ötleteket a Science helyére, van aki öregek otthonát vizionál oda, van aki egy miskolci Csodák Palotáját képzel el az épületbe. És van aki Waczak szállót. tovább »

Mit építenek a nem épülő Science-en?

Miskolc – Science Múzeum nem lesz Miskolcon, de a felállványozott fűtőművet még építik. tovább »

hirdetés
hirdet�s