Friss hírek

2007.11.01. 05:58

Mindenszentek - a BKV sűríti járatait a hosszú hétvégén

<p>Az ünnepek idején megnövekvő forgalom miatt a temetőket érintő fővárosi buszjáratok sűrűbben közlekednek a hétvégéig, csütörtökön és pénteken pedig rendkívüli járatokat is indítanak. Az Új köztemető környékén emellett új forgalmi rend lép életbe, amelynek köszönhetően a 68-as, a 68A, illetve a Keresztúr-buszok elsőbbséget kapnak az autósokkal szemben.</p>

Csütörtökön és pénteken rendkívüli buszjáratok indulnak az Erzsébeti temetőhöz (19A jelzéssel) a Gubacsi úttól a Jahn Ferenc kórházig, a Megyeri temetőhöz (30A jelzéssel) Újpest-Központtól, a Csepeli temetőhöz (38B jelzéssel) a csepeli Szent Imre térről, a Budafoki temetőhöz (58A jelzéssel) a budafoki Törley tértől, valamint az Új köztemetőhöz (68A jelzéssel) Kőbánya-Kispest végállomásról. Negyedóránként jár majd az Új köztemető és az Izraelita temető irányában a Keresztúr-busz, és (37B jelzéssel) villamos a Baross térről. Az Óbudai temetőt a 18A és a 118-as autóbusszal lehet majd elérni, ez 20 illetve 30 percenként jár majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!