Sztrájk-divat

Akt.:
Szeretem a humort, és amennyi nekem adatott belőle, azt nem félek használni. Vallom, sok olyan helyzet van, amin könnyebben átlendít egy jó poén, mint a hosszas fejtegetések. S ha valaki ezt magas fokon műveli, az egyszerűen lenyűgöz. Főleg azok a helyzetek ragadtatnak el, amikor azt érzem, hogy ez miért nem nekem jutott eszembe. És lelomboznak azok, amikor rácsodálkozom, ez valakinek egyáltalán az eszébe juthat. Szántó Rita jegyzete.

Az utóbbit éreztem akkor, amikor Klinghammer István ex-államtitkár minősítését olvastam a tüntető pedagógusokról: borotválatlan, kockás inges grasszálóknak nevezte őket. Elkeserített. A tanári reakciók azonban nem, kockás inges képeket töltöttek fel a közösségi oldalakra, az ex-államtitkárnak ajánlva azokat. És ebben nincs is több. Talán még annyi, hogy nem túl sok sikert garantál, ha a kormánypárthoz közeli befolyásos emberek így értékelik, ilyen alapon szemlélik a „grasszálókat” .

Éppen ezért remélem, az MVK-sztrájkban részt vevők átnézték a sztrájkdivatot.

Szántó Rita0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s