Nézőpont: Nem hittem volna…

Szaniszló Bálint
Szaniszló Bálint
Amikor júniusban láttam a sok-sok tucatnyi összedőlt házat és az árvíz utáni ostromállapotokat Felsőzsolcán, nem hittem volna, hogy ez idő tájt kész (és majdnem kész) házak sorakoznak majd az összedőltek helyén.&nbsp Szaniszló Bálint jegyzete.

Akkor is kétkedve ingattam a fejem, amikor a kormány illetékesei minden egyes alkalommal azt válaszolták a kérkedők kérdéseire, hogy igenis felépülnek a házak október végére.

Igaz, van azért még olyan ház, amelyik biztosan nem lesz teljesen kész a hét végéig és a többin is lesz még mit csinosítgatni, meg kell követnem a döntéshozókat és méginkább az építőket, hogy erőt, energiát nem kímélve végeztek, végeznek a munkával és nem maradnak fedél nélkül a felsőzsolcai nagyárvíz károsultjai.

– Szaniszló Bálint –


Állami támogatással: ketyeg az óra Felsőzsolcán

eszak | 2010.10.27 10:15
Felsőzsolca – Az idő szorításában folyik az építkezés a felsőzsolcai építkezéseken. Nem állnak mindenütt egyformán.

Felsőzsolca: A határidő mint hajtóerő

eszak | 2010.10.27 07:47
Felsőzsolca – E hét végéig minden újjáépített felsőzsolcai házat beköltözhetővé kell tenni. Ez az állami támogatás feltétele…

Csak pluszpénzért szigetelnek Felsőzsolcán

fuggetlen | 2010.10.24 18:15
Felsőzsolca – Az állami finanszírozásból épülő házak csak akkor kaphatnak külső szigetelést, ha azt a tulajdonos finanszírozza. Van aki úgy gondolja, emiatt magas lesz a fűtésszámlája. A főépítész szerint azonban a téglaépítésű házak jól szigetelnek.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .