Sport

2011.07.28. 15:26

Magyar Nagydíj - Nem lesz hőség

Budapest, Mogyoród - Nem lesz kánikula a hét végén a Hungaroringen, mint ami jellemzi általában a Magyar Nagydíjakat.

Budapest, Mogyoród - Nem lesz kánikula a hét végén a Hungaroringen, mint ami jellemzi általában a Magyar Nagydíjakat.

Az előrejelzések szerint 25 fok körüli hőmérséklet és némi csapadék várható, utóbbi leginkább záporok formájában, s legnagyobb eséllyel pénteken. Azért az esőkabátot tanácsos magunkkal vinni...


[googlemaps]


Budapest  (MTI) - Lewis Hamilton, a Forma-1-es McLaren istálló 2008-ban világbajnok brit pilótája szerint nagy esélye van a győzelemre a vasárnapi Magyar Nagydíjon, ugyanakkor a csapatnak és az autónak is van még miben javulnia.

Magyar résztvevője is lesz az idei Forma–1-es hétvégének; igaz, a miskolci Kiss Pál Tamás nem a „királykategóriában” indul, hanem a GP3-ban, amely akár az egyik lépcsőfok lehet az F1 felé.

Budapest  (MTI) - Csütörtökön a legtöbb Forma-1-es pilóta megérkezett a budapesti Liszt Ferenc repülőtérre, ahonnan mindegyikük azonnal a vasárnapi Magyar Nagydíj helyszínére, a mogyoródi Hungaroringre utazott.

Budapest - Szerdán bemutatták Kiss Pál Tomi Tomi autójának külön erre az alkalomra, a magyar közönség tiszteletére készült egyedi grafikáját, mely egy különleges magyar népi motívum.

Sima győzelmet arattak a pilóták a szerda este Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban megrendezett jótékonysági mérkőzésen, amelyen a magyar All Star válogatott volt az ellenfelük.

Budapest - Sok Formula 1-es rajongónak feltűnhetett, hogy az idén a McLaren pilótái néha egészen extrém mintákkal megáldott overálokat viseltek a versenyhétvégéken. Ezen szokásukkal a júliusi Magyar Nagydíjon sem szakítanak.

Budapest, Hungaroring - A Magyar Nagydíjak 1986 óta íródó történetében a csapatok versenyét a pole pozíciók tekintetében 7-7 első rajtkockával a Ferrari és a McLaren vezeti, míg a pilóták között 7 polejával Michael Schumacher volt a legeredményesebb.

Budapest, Mogyoród - A világbajnok uralta az év első részét, ám hegemóniája mostanában megtörni látszik.

Budapest  (MTI) - A vasárnapi német GP betétfutamán kiharcolt előkelő negyedik helyezése után újabb kiváló eredményt szeretne elérni Kiss Pál Tamás: a 19 esztendős pilóta a hétvégén, a Forma-1-es Magyar Nagydíj GP3-as versenyén, hazai közönség előtt is bizonyítani akar.

Budapest, 2011. július 27., szerda (MTI) - A legutóbbi Forma-1-es futam, a Német Nagydíj végeredménye és a pontversenyek élcsoportja.

Budapest (MTI) - A Forma-1-es XXVI. ENI Magyar Nagydíj programja.

Budapest  (MTI) - Vasárnap a Hungaroringen rendezik meg a 62. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság 11. futamát, a XXVI. ENI Magyar Nagydíjat, amelyen az a legnagyobb kérdés, hogy két gyengébb futam után a Mogyoród melletti pályán ismét diadalmaskodik-e a pilóták és a csapatok között is vb-címvédő Red Bull-istálló.

Budapest - A lengyel nézők elmaradása komoly bevételkiesést jelenthet a 26. Magyar Nagydíjon - mondta a Hungaroring Sport Zrt. alelnöke a 180 percben. Frank Tamás, a Nemzetközi Automobil Szövetség egyetlen magyar tagja elmondta azt is, hogy sikerült elvégezni azokat a módosításokat, amelyeket szövetség kért.

A hétvégén kerül megrendezésre a 26. Formula 1-es Magyar Nagydíj. Ennek apropóján (is) faggattuk a száguldó cirkuszról Bethlen Tamást, az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu főszerkesztőjét.

A hét végére Kubica nélkül érkezik hazánkba a száguldó világcirkusz mezőnye.

Budapest - A hétvégén kerül megrendezésre a 26. Formula 1-es Magyar Nagydíj, a világbajnokság 11. futama. Íme a Magyar Nagydíj részletes programja!

Tavaly Mark Webber, a Red Bull versenyzője győzött – az ausztrál most is jó formában van.

Mogyoród - Készen áll a mogyoródi pálya lelke, a versenyirányítási központ a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjra.

Mogyoród - A Hungaroringen dolgozó 42 magyar alvállalkozó készíti fel a mogyoródi pályát a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjra. Noha a Formula 1 szerelmesei egyelőre a német futamra koncentrálnak ezen a hétvégén, a Hungaroringen már valóban az utolsó simításokat végzik a július 31-i a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!