Híd a bécsiből

Akt.:
Bereczki Zoltán - a villamos, mint híd
Bereczki Zoltán - a villamos, mint híd
Híd a Szinván a piros bécsiből. Bevallom, a sok kitűnő ötlet közül nekem is ez tetszett a legjobban. Ha neveztem volna, én a „kávézós villamossal” tettem volna, de szerencsére másnak is eszébe jutott ez az ötlet. Sajnos viszont erősen kétséges, hogy mi valósul meg mindebből. Igaz, uszoda elnevezésre és villamos dizájnra a közelmúltban lehetett szavazni, de az nem volt az igazi, sőtJuhász-Léhi István jegyzete.

Emlékszem 2010 nyarának egyik szép reggelén vidáman ébredhettek a perecesiek. Az egyik híd közelében ugyanis, a villanyoszlopra felszereltek egy teljesen szabályosnak tűnő közlekedési táblát Ganxsta Zolee híd felirattal. Ott voltam a helyszínen, nagyon vicces volt. Az akkori illetékesek viszont nem fetrengtek a hasukat fogva, ugyanis közterületet, utcát, műtárgyat csak a városi közgyűlés nevezhet el és aki ettől eltér, szabálysértést követ el. El is indították a szabálysértési eljárást és gyorsan leszerelték az illegális táblát. Szerencsére nem lett meg a „hídavató”, mert még egy 50 ezer forintos büntetést a nyakába varrhattak volna.

Szóval valahol jó lenne, ha találkozna a két dolog, mondjuk egy kis megvalósulásban. És akkor akár Ganxsta Zolee is jöhetne a kis piros hídavatójára.

– Juhász-Léhi István –

ganxtsa_hid


Híd a Szinván: ez lehetne a bécsiből

Miskolc – Bereczki Zoltán nyerte az MVK Zrt. ötletpályázatát: mi legyen a bécsi villamossal. tovább »