Elátkozott

Akt.:
A Lórántffy - Kiss tábornok utcai kereszteződésben egyre gyakoribbak a balesetek. Felvételünk egy szeptemberi végi súlyos ütközés során készült
A Lórántffy - Kiss tábornok utcai kereszteződésben egyre gyakoribbak a balesetek. Felvételünk egy szeptemberi végi súlyos ütközés során készült
Ajkától Vlagyivosztokig bizonyosan vannak elátkozott kereszteződések. Valami ilyesmi villant át bennem a hétfői borzalmas baleset kapcsán, meg az, hogy a 10-es postánál található hellyel „baj van”. Valamiért nagy baj. Az idén nem ez volt az első súlyos baleset ott, és ha az illetékesek nem lépnek azonnal, félő, hogy folytatódhat a tragédiák sora. Juhász-Léhi István jegyzete.

Ott élő olvasónk azt írta lapunknak, nem fogja engedni arra sétálni a feleségét néhány hónapos kisgyermekével, mert félti őket. Nem csoda, hiszen a hétfői balesetben egy gyalogos is megsérült.

Nem vagyok forgalomtechnikai szakember, „csak” 25 éve vezetek, ám az a kereszteződés soha nem volt a kedvencem. (Már ha lehetnek útközben az embernek kedvencei.) Volt ott felborított motoros, feldöntött telefonfülke – szerencsére telefonáló nélkül –, járdára ugrató autó a nagyobb baj elkerülése végett, és folytathatnánk a sort.

Nem tudom, hogy készülnek-e már tervek, vagy voltak-e a helyszínen az illetékesek, mert ami most van, nem jó. Annak ellenére sem, hogy a honi közlekedési kultúra jelenlegi helyzete mérhetetlenül elkeserítő.

Remélem, hogy az apuka néhány hét múlva idegbaj nélkül elengedi szeretteit sétálni, és talán meg is írja majd nekünk…

– Juhász-Léhi István –


A miskolci halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy Miskolcon történt, halálos kimenetelű közlekedési baleset szemtanúinak a jelentkezését várja. tovább »


Súlyos baleset Miskolcon

Miskolc – Súlyos baleset történt Miskolcon a Kiss tábornok utcán kedden délután. tovább »
hirdetés
hirdet�s