Nagyvilág

2011.09.01. 12:57

Videó! Szemből érte a rendőrt a "végzet"

A szabályosan közlekedő rendőrnek esélye sem volt, hogy elkerülje a nem mindennapi frontális ütközést.

A szabályosan közlekedő rendőrnek esélye sem volt, hogy elkerülje a nem mindennapi frontális ütközést.

Az Oklahoma City-ben történt baleset ellen már semmit nem tehetett a sofőr, aki egyébként éppen szolgálatos rendőrként rótta az utakat, annyira váratlanul történt az ütközés. A rendőr egy platós gépjármű mögött haladt, így előre semmit mást nem látott ezen a járművön kívül egészen addig, míg az ominózus elülső autó jobbra nem kapta a kormányt, hogy kitérjen a rossz sávban, szemből és gyorsan érkező terepjáró elöl. A rendőr így csak az utolsó pillanatban észlelte a szemből érkező járgányt, amikor már nem tudott semmit tenni, egytized másodperc múlva belecsapódott a terepjáró, aminek sofőrje még megpróbálta félrekapni a kormányt. A történteket a rendőrautóban lévő kamera rögzítette.

 

 

A rendőr és kutyája csodával határos módon megmenekült, a szakértő véleménye szerint ugyanis minden számítás szerint a rendőrnek nem volt esélye a túlélésre... A másik jármű sofőrjét letartóztatták.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!