Helyi közélet

2015.06.30. 14:43

Lakástűz Miskolcon - Közveszélyokozás miatt nyomoz a rendőrség

Miskolc - A rendőrség büntetőeljárás keretén belül vizsgálja a hétfői miskolci lakástűz körülményeit.

Miskolc - A rendőrség büntetőeljárás keretén belül vizsgálja a hétfői miskolci lakástűz körülményeit.A Miskolci Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett közveszély okozása vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Róbert 52 éves miskolci lakos ellen.

A rendőrségre telefonon érkezett bejelentés 2015. június 29-én 14 óra 41 perckor, amely szerint a Miskolc, Kuruc utcai lakótelep egyik társasházának lakása kigyulladt.

A rendőrök és a tűzoltók azonnal a helyszínre mentek, ahol a ház többi lakásának lakóit biztonságba helyezték, a lakástüzet pedig eloltották úgy, hogy a láng továbbterjedését is sikerült megakadályozni.

Az elsődleges adatok szerint a kigyulladt lakásban három személy lakott, akik közül B. Róbert kénlapok meggyújtásával akarta rovarmentesíteni az ingatlant, amelynek során az egyik szobában tűz keletkezett, amit nem tudott eloltani.

A tűzeset során a férfi füstöt lélegzett be, így őt a mentők megfigyelésre kórházba szállították, egyéb személyi sérülés nem történt.

A tűz eloltása után két órával a társasház korábban biztonságba helyezett lakói visszatérhettek otthonukba.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában