Sport - Foci

2011.06.12. 20:52

Gólzáporos zárás

<p>A labdarúgó megyei II. osztály Északi csoportjának utolsó fordulójában két meccset játszottak vasárnap.</p>

Beret – Alsóvadász 3-5 (0-3)

Beret, 80 néző. V.: Nagy.

 Beret: Beczánics (Putnoki A.) – Molnár, Lakatos, Putnoki J. (Gallyas), Flaskó, Farkas, Bitó (Lovas), Poczkodi, Gulyás R. (Gulyás G.), Putnoki Cs., Gulyás T. Edző: Lovas Krisztián.

Alsóvadász: Szakáczki – Horváth II K., Siroki, Kecskeméti, Horváth I K., Marincsák (Dancsó G.), Ganyi, Horváth A., Dancsó Gy. (Kótai), Horváth L., Horváth O. (Horváth B.). Edző: Molnár János.

G.: Putnoki Cs., Gulyás G., Gulyás P., ill. Horváth L. (4), Dancsó gy.

Jók: Putnoki Cs., Molnár, ill. Szakáczki (a mezőny legjobbja), Ganyi, Horváth A.

Ifi: 9-2.

Lovas Krisztián: - Remélem ezzel a meccsel csak a bajnokság ért véget, és nem a bereti foci. Köszönjük az önkormányzat segítségét, hogy be tudtuk fejezni a szezont, csak remélni merem, hogy a fél éve elkészült új öltözőnk nem marad csapat nélkül. De ehhez kellene egy-két környékbeli focit szerető szponzor, és persze Csányi úr ígéretének betartása. Nem szeretnénk ha a Szárazvölgyön ez az egy csapat is megszűnne, ezért várjuk az áldozni vágyó környékbeli cégeket, vállalkozásokat vagy a szombati lottónyertest. Gratulálok minden csoport bajnokának.

Molnár János: - Gólgazdag mérkőzésen jobb helyzetkihasználással úgy érzem megérdemelten nyertük meg a mérkőzést a sportszerű hazaiakkal szemben.

 

Bódvaszilas – Bükkszentlászló-Borsod Bulvár 7-2 (3-1)

Bódvaszilas, 100 néző. V.: Leveleki.

Bódvaszilas: Porcs – Szabó (Varga L.), Varga Z., Kalász, Dobos, Béres T., Béres I. (Svéda), Tóth, Horváth (Kavicsányi), Kovács, Ragyina (Nagy). Edző: Szegő Lajos.

Bükkszentlászló: Boros – Fridel E., Jakó, Friedel Z., Tóth T., Sárkány, Szunyog (Mészáros), Horváth T., Kolencsik, Barta, Orosz Sz. (Szabó G.). Elnök: Szabó László.

G.: Kovács (2), Tóth (2), Svéda, Béres T., Kavicsányi, ill. Friedel Z., Kolencsik.

Jók: Tóth (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. az egész csapat.

Ifi: elmaradt.

Szegő Lajos: - Köszönet a polgármesteri hivatalnak, a Rákóczi Szövetségnek, a szilasi sportbarátoknak, nagyon köszönöm a futballista fiúknak. Utóirat: sok boldogságot kívánok Szlifka Éva és Kleiber Róbert házasságához. Köszönöm.

Szabó László: - Úgy látszik a játékvezető tanfolyamon dilettantizmust tanítanak. Beiratkozok egy dilettáns tanfolyamra és akkor sikeres játékvezető lehetek... Gratulálok a hazaiaknak, szimpatikus csapat lettünk tavasszal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!