Népszerű a kismama bérlet Győrben

Már az első napon nagy volt az érdeklődés a kismama bérlet iránt Győrben, ahol október 1-től lehet megvásárolni a kedvezményes buszbérletet. Ezt olyan helyi családok vehetik igénybe, akik 4 évesnél fiatalabb gyermeket nevelnek, az egy főre jutó jövedelem pedig 85 ezer forint alatt van. A kismamáknak negyedéves buszbérletet kell vásárolniuk, és ha ezzel bemennek a […]

Már az első napon nagy volt az érdeklődés a kismama bérlet iránt Győrben, ahol október 1-től lehet megvásárolni a kedvezményes buszbérletet. Ezt olyan helyi családok vehetik igénybe, akik 4 évesnél fiatalabb gyermeket nevelnek, az egy főre jutó jövedelem pedig 85 ezer forint alatt van. A kismamáknak negyedéves buszbérletet kell vásárolniuk, és ha ezzel bemennek a polgármesteri hivatalba, visszaigényelhetik az összeg 60 százalékát, ennyi ugyanis a kedvezmény mértéke. Már az első napon sokan érdeklődtek a kedvezményes utazás iránt.
A bérlet a kisgyermeket nevelő szülő számára, hasonlóan a tanuló és a nyugdíjas bérlethez Magyarországon Győrrel együtt már hat városban biztosít 60 százalékos kedvezményt.