Nemzetközi volt a BorsodChem családi napja

Akt.:
Nemzetközi volt a BorsodChem családi napja
Kazincbarcika – Idén ötödik alkalommal rendezte meg családi napját Kazincbarcikán a Wanhua-BorsodChem Zrt.

A nagy népszerűségnek örvendő rendezvényt a jégpálya mögötti füves területen tartották meg, és gyakorlatilag minden talpalatnyi helyet a cég dolgozói, családtagjaik és más érdeklődők foglalták el, de egy nemzetközi nagyvállalathoz illően a családi napon sem csak magyar szót lehetett hallani, meghívást kaptak ugyanis a BC cseh- és lengyelországi leányvállalatainak dolgozói mellett, a tulajdonos Wanhua Kazincbarcikán élő kínai kollégái is.

Reggel bemelegítő tornával indult a program, majd a résztvevők különféle sportágakban mérkőztek meg egymással. Voltak persze olyanok is, akik a hasfal belülről feszítésében jeleskedtek, ők főzőversenyen, több kategóriában mérték össze bográcsos főzőtudományukat. A remek hangulatú főzőcskézés eredményeként a területet csakhamar pörkölt, gulyás és tárcsán sütött húsok illata lengte be.

A gyerek műbikán bikagoltak, ugrálóvárban hemperegtek, beülhettek a létesítményi tűzoltóság gépjárműfecskendőjébe vagy felmászhattak a BC saját dízelmozdonyára – ennek eredményeként a több tucatnyi – főleg hölgy – résztvevőt megmozgató zumba alapjául szolgáló latinos zenét vagy a színpadon zajló műsort gyakran tarkította mozdonykürt vagy tűzoltóautó szirénájának hangja. A program egy késő estig tartó, jókedvű táncos mulatsággal zárult.

ÉM