Nagyon szexi

2022.06.03. 19:00

Barnára sült, gyönyörű testét mutogatja az aranylabdás focista bombázó lánya

Az elképesztően szexi Gemma Owen szerepelni fog a Love Island valóságshow új évadában.

A fiatal lány nemrég még azt mondta, hogy bár szereti nézni a műsort, nem szerepelne benne, mert az édesapja, Michael Owen nem örülne neki, ám mégis meggondolta magát - derül ki az Origo cikkéből.

"Minden nyáron nézem a Love Islandet, de jelenleg nem hiszem, hogy részt vennék benne, mert nem keresek szerelmet. Nem vagyok biztos benne, hogy képes lennék egymás után tíz sráccal is csókolózni, de ettől függetlenül ez remek műsor" - mondta korábban a 19 éves Gemma, aki versenyszerűen díjlovagol, illetve modellkedik is, aminek köszönhetően beutazta már szinte egész Európát.

"Nincs kétségem afelől, hogy büszkévé tesz majd minket. Valószínűleg ez egy apa legrosszabb rémálma, de bármit akar is tenni, támogatnod kell" - nyilatkozta Owen, amikor megtudta, hogy lánya mégis szerepelni fog a show-ban.

"Sokat hallottam már a műsorról, és azt hiszem, az olyan idős, zsémbes embereknek, mint nekem, akik nem nézik, de hallanak róla, mindig meglesz a véleményük, de Gemma megnyugtatott, hogy nem olyan rossz, mint amilyennek gondolom" - tette hozzá a pályafutását 2013-ban befejező, korábbi angol válogatott futballista.

Borítókép: Instagram

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában