Nemsokára itt a 100 Tagú

Miskolc – Július 5-én este 8 órakor a miskolci Jégcsarnokban lép színpadra a 100 Tagú Cigányzenekar. A zenekar egy balti koncertkörút után látogat Miskolcra, ahol ismert dallamok csendülnek föl tolmácsolásukban.

A miskolci koncertre ellátogató közönségnek az előadást szervező Rendezvényiroda Kft. is különleges élményt kíván nyújtani, ezért olyan profi fény és színpadtechnika teszi a koncertet színesebbé, amilyenre a száztagú fellépéseinek során eddig még nem volt példa, pedig az ország leghíresebb cigánybandája játszott már a Gipsy Kinggel, Shakirával, míg az itthoni sztárok közül például Zámbó Jimmyvel vagy Szentpétery Csillával. Előre koreografált fényeffektek, 12 négyzetméteres LED-fal, háromszintes színpad, a legmodernebb hangtechnika, csak hogy néhányat említsünk a sorból. Egyébként a miskolci fellépés után is újdonsággal kísérletezik a zenekar, a Budapest Klezmer Banddel fognak színpadra lépni, már folyik a sajátos hangzásvilágú zsidó dallamok cigányzenekari adaptációja.

Magyaros és cigányos

A zenekar egy balti koncertkörút után látogat Miskolcra, ahol ismert dallamok csendülnek föl tolmácsolásukban. A repertoárban megtalálhatók Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Brahms, Sarasate, Strauss és még sok híres zeneszerző művei. A jelenlegi műsor első részében magyaros és cigányos zene, a második részben nemzetközi klasszikus zene hallható, speciális hangszerelésben.