Nemi vágy csökkenésben szenved? Segítünk, hogyan küzdjön ellene

Nemi vágy csökkenésben szenved? Segítünk, hogyan küzdjön ellene
Régebben a nemi vágy csökkenése szinte kizárólag csak a nőket érintette. Ha azonban objektívek vagyunk, azt kell mondanunk, hogy ez a kijelentés csak a köztudatban volt így.

Az erősebb nemet semmiféle támadás nem illette, a férfiak problémáiról beszélni tabu volt… A gyengébbik nemet mindenféle „kifogás“ jellemzi, mint például a fejfájás, menstruáció vagy betegség, mikor a nemi vágy és csökkenése kerül szóba. Jelenleg azonban a szituáció folyamatosan változik. Az internetnek köszönhetően és a nők függetlenségének növekedésével a férfiak nemi problémái egyre inkább aktuálisabb témává válnak. Bár a korai magömlés főleg a fiatalabbakat érinti, a merevedési zavarok vagy a nemi vágy csökkenése minden korban előfordul. Rendszeres közösülés elutasítása esetén nemi vágy csökkenése lehet a háttérben, más szóval libidócsökkenés. És bár némelyikünk számára nehéz ezt elképzelni, egyre gyakrabban érinti ez a probléma a férfiakat.

A hektikus életmód, magas munkatempó, stressz, kevés alvás, bizonyos gyógyszerek használata, partnerek közötti nézeteltérés és a pihenés hiánya csak néhány ennek a civilizációs betegségnek a lehetséges okai közül. Mindezek mellett talán kevesen lepődnek meg, hogy a hitvesi ágy kellemetlenségei nagyon komoly társadalmi problémává váltak, ugyanis ez a válások egyik leggyakoribb oka.

A nemi vágy növelését segíti a rendhagyó közös időtöltés és az életmódváltás

Ahhoz, hogy megtaláljuk a nemi vágy csökkenésére megfelelő gyógyírt, előbb az okát kell megkeresnünk . Gyakran probléma a rossz étrend és kevés mozgás. A sport energiát ad a szervezetnek és növeli a nemi vágyat. A nemi vágy fokozása érdekében fontos az elegendő vitamin, fehérje és nyomelemek, különösen a cink bevitele. Az Ön étrendjéből így nem hiányozhat a zöldségen és gyümölcsön kívül a hal, baromfi, teljes kiőrlésű gabona, tojás és tejtermékek fogyasztása sem.

Különösen a hosszú távú kapcsolatoknál az intim életből idővel eltűnnek az érzések és a szenvedély, a szex rutinná válik, ami miatt a partnerek vagy csak az egyik partner elveszti érdeklődését a szex iránt. Ebben az esetben a megoldás a közösen eltöltött idő egy nem megszokott környezetben. Fontos a partnerrel való kommunikáció, hogy módot találjanak a szexuális élet felpezsdítésére. Az unalom elűzése meglehetősen könnyű. Javasoljuk, hogy menjenek el nyaralni vagy csak egy hosszú hétvégére kapcsolják ki a telefont, számítógépeket, próbálják ki a közös fürdőt, nézzenek felnőtt filmeket, vásároljanak szexuális játékokat. Emlékezzen vissza, mit élvezett, mikor fiatalabb volt, mutassa meg, mit szeretne kipróbálni, mire vágyik. Szeretkezzenek nem megszokott helyeken, kényeztessék magukat páros masszázzsal, próbáljanak ki szerepjátékokat. A szerepjáték egy izgalmas játék, ahol a partnerek más ember bőrébe bújnak, más emberek lesznek mint a valóságban – masszőr, orvos, szobalány, gyönyörű ismeretlen a bárban,.. Az lehet, aki lenni szeretne, úgyszint a párja is. A feladatok, nevek és környezetek, ahol a szerepjáték történik, a képzeletükön múlik. Nincsenek határok.

Próbáljon ki természetes afrodiziákumokat

Az afrodiziákumok pozitív hatással vannak a szexuális étvágyra, így keltve erotikus hangulatot és izgalmat. Az érzékszervek stimulánsaként hatnak, fokozzák a szexuális vágyat és intenzívebbé teszik azt. Kiváló és hatékony afrodiziákum található például növényi kivonatokban. A Királydinnye és a perui Maca kivonat a legismertebbek, megtalálhatóak különböző táplálékkiegészítőkben férfiak számára. E két növényből származó kivonatokat más kedvező hatású anyagokkal és nyomelemekkel kombinálva, például a cinkkel, a Zerex tablettákban találhatnak. Biztosan érdemes a Zerex tablettákat kipróbálni, mivel természetes gyógynövényekből, vitaminokból és fontos aminosavakból származó kivonatokat tartalmaznak, amelyek pozitív hatással vannak a nemi vágy fokozására, hasznosak lehetnek merevedési zavaroknál és a korai magömlést is késleltetik .

– PR cikk –

Címkék: