Friss hírek

2009.06.09. 12:13

LABDARÚGÁS - Ügynöke szerint nem bánnak jól Maiconnal az Internél

<p>Az Internazionale védőjének, Maiconnak az ügynöke, Antonio Caliendo nagyon mérges, mert meglátása szerint az olasz alakulatnál nem bánnak megfelelően a kliensével. Az Internél jelenleg Zlatan Ibrahimovics ügyével vannak elfoglalva, Maicon szerződésének meghosszabbítása pedig csak másodlagos számukra, ami Caliendo számára elfogadhatatlan.</p>

"Úgy tűnik, hogy az Inter csak Zlatan Ibrahimovicsból áll" - dohogott a szakember 24oredisport.comnak adott interjújában. "Már hetek óta próbálom elérni a kék-feketék elnökségét, de még csak válaszra sem méltatnak. Még egyszer elmondom: nem fair, ha csak a svéd játékossal foglalkoznak" - tette hozzá az ügynök.

"Múltkor viccből azt mondtam Maiconnak: miért nem kéred el Ibra fizetésének a felét? Hiszen úgyis sokat segítesz neki" - fogalmazott Caliendo. "Úgy bánnak vele, mint a gépezet legkisebb fogaskerekével, pedig ennek máshogy kellene lennie. Ő a legjobb jobbhátvéd a világon" - zárta le mondandóját a szakember.

A 27 éves klasszis az idei szezonban 29-szer lépett pályára az olasz bajnokságban, és négy gólt rúgott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!