Németországi éjszaka

Németországi éjszaka
A Náksi vs. Brunner-páros az elmúlt hét utolsó éjszakáját ismét Németország egyik legnagyobb klubjában, a Night Arena Ziegelei-ban töltötte.

Több mint 4000 partizó és természetesen az egész Aqualoop Records csapata és vendégeik jelen voltak a bulin, hiszen Rocco szülinapi partija zajlott a népszerű szórakozóhelyen.

A fiúk az esti géppel érkeztek Hamburgba, és rögtön a bulira siettek, ahol megérkezésükkor éppen “THE BOSS” Pulsedriver pörgette a korongokat. Régi haverok és sok új ismeretség jellemezte az estét, s persze nem maradhatott el a DJ-duó kedvenc itala, a vodka-Red Bull sem… Ott volt Tom Mountain, CJ Stone, Mental Teo, Walt, G. Spott és persze az egész Aqualoop Family: Bass-T, Ziggy X, DJ Lee, Adam és persze az ünnepelt, Rocco!

Náksi és Brunner a Main Arena pultjába hajnali 4-kor lépett, és majdnem 6-ig pörgették a lemezeket, az utolsó fél órát közösen játszhatták Pulsedriverrel! “Köszönjük Aqualoop Records! Happy B-day, Rocco! Találkozunk hamarosan Budapesten és Kisvárdán Náksi szülinapi őrületén!”