Nem voltak hatékonyak

Miskolc – A jégkorong MOL Liga vasárnap esti játéknapján a sereghajtó Alba Volánt látta vendégül hazai jégen az MJJSE.

Megint nem kezdett jól az MJJSE, az alsóházi rangadó 2. percében a védők rossz helyezkedését Rajz használta ki nagyszerűen (0-1). Az első harmad további részében azért nem születhetett meg a miskolci egyenlítő találat, mert vagy a célzás nem volt megfelelő, vagy Bálizs védett többször is kitűnően. Persze „kollégája” Duschek is fogott lövéseket, a sok-sok helyzetet azonban a támadók elpuskázták. Egészen a 34. percig. Ekkor is egy védő volt a megmentő, hiszen Cop megérdemelten egy távoli bombával egalizálta az állást.

Nyílt csata folyt a jégen a záró felvonásban, ugyanis mindkét együttes a maga javára próbálta fordítani a találkozót. Bár támadott az MJJSE, az adódó lehetőségekkel a sárga-feketék nem tudtak élni. Ellenben a másik oldal Borostyán és Tóth góljainak köszönhetően visszavágott a legutóbb elszenvedett vereségért.

JEGYZŐKÖNYV

Miskolci JJSE – Alba Volán II 1-3 (0-1, 1-0, 0-2)

Miskolc, 300 néző. V.: Kincses, Juhász G., Mayer G.

MJJSE: Duschek – Budai, Cop 1, Popovics, Túróczy, Egri, Radványi, Rusznyák, Gőz, Láda B., Kis (1), Strengell, Korpos, Urbán, Kállai, Nyberg, Sike (1), Dányi, Rausch, Pál (kapus). Vezetőedző: Mayer Péter.

Alba Volán II: Bálizs – Borostyán 1, Szűcs, Fekti B. (1), Feil A. (1), Rajz A. 1 (1), Barabás, Bedő, Kovács V. L., Tóth A. 1, Hajós, Balogh B., Ozsváth, Németh N., Somos, Bíró, Dósa, Horváth D., Reiter, Meretei M., Balika (kapus). Vezetőedző: Kóger István.

Kiállítások: 10, illetve 24 perc.

Mayer Péter: – A bekapott gól után feljavultunk, ám csupán egyenlítenünk sikerült. A harmadik harmadban hiába lőttünk többet kapura, kint a Volán, de ezek nem voltak elég hatékonyak.

Kóger István: – Két harmadon keresztül jól játszottunk, de nem tudtunk gól szerezni, aztán a harmadik harmadban, maikor a Miskolc volt jobb mégis kétszer is betudtunk találni.