Nem volt indokolt az előzetes letartóztatás

Akt.:
Nem volt indokolt az előzetes letartóztatás
Miskolc – A Miskolci Járásbíróság nem találta indokoltnak annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit korábban szeméremsértés vétségével, jelenleg gyermekpornográfia bűntettével és kiskorú veszélyeztetésének bűntettével gyanúsítanak.

A gyanúsítottal szemben januárban kiskorú veszélyeztetése és szeméremsértés miatt indult büntetőeljárás, melyben elrendelt előzetes letartóztatását a Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa megszüntette. Az ügyészség ismét indítványozta az előzetes letartóztatás elrendelését.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2016 nyarától többször szervezett olyan rendezvényeket, melyeken élettársának fiatalkorú gyermekei is részt vettek. A férfi 16 éves nevelt lányáról olyan tartalmú képeket és videófelvételeket készített, amelyek a gyermeket szeméremsértő, célzatosan a nemi vágy felkeltésére alkalmas módon ábrázolták.

Nem látták szükségesnek

A Miskolci Járásbíróság megállapítása szerint az előzetes letartóztatás a személyi szabadságot olyan súlyos fokban korlátozó kényszerintézkedés, amely csak a legszükségesebb esetben és mértékig rendelhető el.

ÉM


Fiatalkorú lányát is be akarta vonni a szexbe

Fiatalkorú lányát is be akarta vonni a szexbe

Miskolc – Előzetesbe tették a leányával szexuális tartalmú felvételeket készítő szülőt.
A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .