Nem ússza meg a börtönt a PaDöDö?

Padödö
Padödö
Rászálltak a hatóságok a Padödöre. A legutóbbi parkolási bírságuk után ugyanis hetente kapnak valamilyen újabb szabálytalanságért elkövetett felszólítást. Az énekesek azonban továbbra sem hajlandóak fizetni!

Már egy tucat felszólítást mondhatnak magukénak a PaDöDö tagjai! Nemrégiben még csak parkolási bírság érkezett az énekesekhez, mára már azonban hetente kapnak két évvel korábbi szabálytalanságért elkövetett felszólításokat. Az említett parkolási bírságon kívül az autópálya matrica hiánya miatt kiszabott büntetés és egy telefonszámla tartozás miatt indulhat ellenük eljárás.

Ám ők nem adják fel a harcot a bírságokkal szemben! Nemrégiben dalban figurázták ki a parkoló őröket, most pedig semmibe veszik a kiküldött felszólítást: az érkező cédulákat kibontatlanul összetépik, és kihajítják a szemétbe. “Elvileg két évvel ezelőtt autó pályamatrica nélkül vezettünk az autópályán – mondja Györgyi. – Már arra sem emlékszünk, hogy hol voltunk akkor. Ha bebizonyítják, hogy valóban mi vagyunk a ludasak a történtekben, akkor fizetünk!”

(Story Online)