Sport

2015.11.30. 19:27

Labdarúgó NB II - „1-0-ás vezetésünk után falusi futballt játszottunk”

Dunaújváros, Mezőkövesd - A labdarúgó NB II őszi idényének záró mérkőzését Dunaújvárosban vívta a Mezőkövesd Zsóry FC hétfő délután.

Dunaújváros, Mezőkövesd - A labdarúgó NB II őszi idényének záró mérkőzését Dunaújvárosban vívta a Mezőkövesd Zsóry FC hétfő délután.

Dunaújváros-PASE – Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-0)

Dunaújváros, 300 néző. V.: Szilasi.

Dunaújváros-PASE: Dániel Cs. – Koszó, Gengeliczki, Lorentz, Csehi – Tamaskó (Fejős, 79.), Villám, Czár, Jakab D. – Eppel, Sóron (Magasföldi, 65.). Vezetőedző: Artner Tamás.

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó – Nagy J., Devecseri, Dvorschák, Fótyik – Szeles, Takács P. – Molnár G., Tajthy (Tamási Zs., 73.), Heffler (Rácz, 71.) – Bajzát (Harsányi, 87.). Megbízott vezetőedző: Tóth László.

72. perc: Molnár jobbról néhány csel után a 16-os előtt keresett magának lövőhelyzetet, majd középről, 17 méterről, ballal nagy lövést eresztett meg, labdája úgy vágódott a bal felső sarokba, hogy Dániel Cs. kezét is érintette, 0-1.

83. perc: Magasföldi 15 méterről, középről, ballal, a kapu bal oldalába bombázott, 1-1.

Jók: Eppel, Csehi, Jakab D., ill. Molnár G., Dombó, Nagy J.

Artner Tamás: – Igazságos döntetlen született. 0-1 után azt kell mondanom, hogy szereztünk 1 pontot. Igazi középpályások nélkül játszottunk, ezért elégedett vagyok az eredménnyel.

Tóth László: – Már a zsebünkben volt a 3 pont, végül 1 lett belőle, de ilyen számtalanszor előfordult velünk az elmúlt másfél évben. 1-0-ás vezetésünk után falusi futballt játszottunk, ez a stílus pedig nem a miénk. Majd tavasszal meglátjuk, hogy mire jutunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!