Nem térnek vissza a diósgyőri ultrák

Akt.:
Nem térnek vissza a diósgyőri ultrák
Miskolc – A diósgyőri szervezett szurkolói csoportok egyetértésben a debreceni csoportokkal az első két fordulóban biztosan nem térnek vissza a stadionba – olvasható a diósgyőri szervezett szurkolói csoportok Borsod Online-hoz eljuttatott közleményében.

Az országos összefogásnak köszönhetően az első csatát megnyertük, hiszen a Magyar Labdarúgó Szövetség a következő szezonra nem tette kötelezővé a szurkolói kártyát.

A következő héten szeretnénk, ha az egyeztetéseken garanciát kapnánk arra, hogy az őszi ülésszakban a parlament elé kerül a sporttörvény módosítása és foglalkoznak a regisztráció eltörlésével.

Amennyiben ez megtörténik, úgy bizalmat szavazva a kormánypártnak a csoportok bemennek a stadionba. Bízunk benne, hogy az őszi szezonban az MLSZ is változtat a büntetési tételeken, a törvényhozók pedig észreveszik, hogy a névre szóló jegyvásárlás biztonságilag semmilyen pluszt nem ad, csak megnehezíti a mérkőzések látogatását.

Ha a sporttörvény módosítása nem hoz változást a regisztrációban, úgy a diósgyőri csoportok fenntartják a bojkott lehetőségét a többi táborral egyetemben.

– A Diósgyőr Szervezett Szurkolói Csoportjai –


Amennyiben Ön a szurkolói kártya miatt maradt távol a stadionoktól, visszatér a lelátóra?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szurkolói kártya nélkül az Üllői úton!

Budapest, Miskolc – Szerdán tárgyalóasztalhoz ült a DVTK és az FTC vezetősége a jövő hétvégi bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban. Örömmel tudatjuk, hogy a tárgyalások eredményeképpen a hazai nézőkkel szemben, a DVTK fanatikusai számára nem kötelező a szurkolói kártya használata a Groupama Arénában sem – tájékoztatta a Borsod Online-t Demkó Norbert, a DVTK sajtófőnöke. tovább »

MLSZ – Sipos: a szövetség elment a falig

Budapest, 2015. július 1., szerda (MTI) – A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) “elment a falig” a szurkolói kártya kérdésében azzal, hogy a következő szezontól nem tette kötelezővé a klubok számára annak használatát. tovább »

Diósgyőrben nem kötelező a klubkártya

Miskolc – Percekkel ez előtt kapta kézhez a DVTK hivatalosan a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének határozatát, amely szerint az MLSZ a 2015/2016-os idényben nem teszi kötelezővé a klubok számára a szurkolói kártya használatát – írja a DVTK hivatalos oldala. tovább »