Nem találják a lány holttestét a Hernádban

Spider
Spider
Miskolc – A Miskoci Spider Speciális Mentőcsoport és elmaradhatatlan négylábú társuk, Radar, a keresőkutya szombaton átnézte a Hernád mindkét partját és a vízfelüleletet, ahol elvileg a két hete vízbe fulladt lány holtteste lehet.

A kocsival Hernádba borult és a folyó által elsodort nő még mindig nincs meg. A kutatás szombaton folytatódott.

Továbbra sem találják annak a 27 esztendős lánynak a holttestét, aki két hete borult a Hernádba 23 éves barátjával. A férfinek sikerült a partra úsznia és kimentették a rendőrök. A lányt azonban elnyelték a habok.

Tragédia a nem sokkal korábban ellopott autóval történt. Amikor a férfi az éjszakai órán megpillantotta a rendőröket, menekülni kezdett. A gesztelyi Hernád híd alá hajtottak, de a folyóba zuhantak. A férfi átúszott túlpartra és kihúzták a rendőrök.

A rendőrség a Miskolci Spider Speciális Mentőcsoport bevonásával kezdte meg a minden bizonnyal vízbe fulladt nő holttestének keresését. Lehóczki László a Spiderek frontembere arról tájékoztatott, hogy szombaton átvizsgálták a folyó mindkét partját és a vízfelületet is Bőcsig. Ott van egy zsilip, amin elvileg még fennakadhat az áldozat. A víz hideg, és mély, ami a kutyás keresést megnehezíti. A parton sok állat tetemet találtak. A kutatást egy hét múlva újra megismétlik. Addig talán csökken a vízállás, és melegszik is a víz hőmérséklete. Ez kedvezhet a Spidereknek és elmaradhatatlan négylábú társuknak, Radarnak, a keresőkutyának a halott nő felkutatásában és megtalálásában.