Nem történt gyilkosság az Újgyőri főtéren

Nem történt gyilkosság az Újgyőri főtéren
Miskolc – Több Olvasónk is azzal a kérdéssel fordult a Borsod Online-hoz, hogy “mi történt az Újgyőri főtéri buszvégállomáson”, ugyanis csupa vér a nyilvános wc előtti terület és környéke. Utánajártunk.

Szerdán szokásos arcát mutatja az Újgyőri főtér: utasok buszról fel, buszra le. Egy csöves dekk után kutat, miközben a Pereces irányába induló járat után siet két srác.

“Nem tudja mi történt itt? Vagy helyszínel?” – szólít meg egy középkorú hölgy. Nem tudom – mondom neki és megnyugtatom, hogy szó sincs helyszínelésről. “Több liter vér folyhatott itt el – mutat körbe – , de megint elakarnak maguk titkolni valamit!”. Hiába mondanám, hogy… Elsiet.

“A hétvégén nem dolgoztam mind a két napon, ám higgye el; tudnám ha itt megöltek volna valakit, vagy lett volna valami komoly balhé” – mindezt már egy taxis válaszolja kérdésemre néhány méterrel odébb, aki még az egyik kollégáját is kifaggatja. Azonban ő sem tud semmit.

“Érdekes szórakozás”

Bűncselekményre utaló jel, adat vagy információ nem jutott ezzel kapcsolatban a rendőrség birtokába, ugyanakkor a mentőszolgálattól sem kaptunk bejelentést” – jelentette ki az Újgyőri főtéri “X-aktával” kapcsolatban telefonon érdeklődésünkre Dobi Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Rfk. Kommunikációs Irodájának munkatársa.

Hogy mégis mi történhetett, arra egy, az MVK állományába tartozó, az Újgyőri főtéren dolgozó készséges úr világít rá.

“Fiatalok szórakozhattak valami hétvégi halloween party után…” – mondja. “Nem tudom, hogy mit locsolhattak szét, de amennyire lehet fel lett takarítva a hely. Érdekes szórakozás…”

(JLI)