„Nem szponzoráció, kulturális befektetés”

Akt.:
„Nem szponzoráció, kulturális befektetés”
© Fotó: Ádám János
Miskolc – A Vodafone áldásos miskolci tevékenységét jelzi, hogy Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata idén májusban a Civilek Támogatásáért kitüntető címben részesítette a Vodafone Magyarországot – fogalmazott dr. Kiss János, a város alpolgármestere.

Három fontos érték együtt munkálkodásáról van szó.” Dr. Kiss János

Értékek találkozása

A Vodafone, Miskolc Megyei Jogú Város és a Miskolci Nemzeti Színház ilyetén egymásra találásával három olyan érték találkozott, amelynek együtt munkálkodása révén mindenképpen folyamatos fejlődés és a katarzis jogos reménye bontakozik ki.

Fotó: Ádám János Fotó: Ádám János ©

Dr. Kiss János hangsúlyozta, hogy amennyiben a társadalom szemüvegén keresztül is megnézzük a dolgot, akkor láthatjuk, hogy nem egyszerű kulturális szponzorációról van szó, hanem inkább kulturális befektetésről, amelynek hatásai jóval túlnyúlnak a színház falain, és Miskolc társadalma számára a fejlődés lehetőségét nyitják meg.

– ÉM –


Miskolc - „Azt gondolom, hogy ennek az ösztöndíjnak alapvetően nem is az a célja, hogy mi ezzel a lehetőséggel ide tudunk csábítani tehetséges fiatal színészeket – mondta Béres Attila, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója. – Nagyon remélem, hogy a teátrumunk szakmai ereje is fontos szerepet tölt...

Képünkön balról: Mészöly Anna, Doboky Márk, Tenki Dalma, Dragos Dániel, Bányai Mirjam és Papp Endre az ösztöndíj elnyeréséről szóló okirattal.
Miskolc - A Miskolci Nemzeti Színház hat fiatal – két ifjú táncművész és négy ifjú színművész – tagja kapta meg ebben az évben az évadra szóló Vodafone Művész Ösztöndíjat. A társaság azt szeretné elérni, hogy a tehetséges fiatalok hosszabb ideig maradjanak a színházban. „Miskolc a Vodafone másodi...