Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz
Miskolc – A salakmotoros lengyel II. 7. fordulójában vasárnap délután a listavezető Start Gniezno csapatát fogadta az etap előtt a második helyen álló Speedway Miskolc.  &nbspSalakmotor 2008.06.01.

A mieink szempontjából nem kezdődött igazán jól a viadal, hiszen két futam után 10:2-re vezettek a polákok. Majd a 4. futamban Szatmári Laci dzsókerezett – tíz volt közte – és máris 16:11-re módosult az állás – oda. A Gniezno elemében volt, miközben több miskolci versenyző sem hozta azt, amit előzetesen elvártak tőlük a szurkolók, így nem is volt meglepő, hogy tíz futam után annak lehetett örülni, hogy a szép páros motorozást bemutató Start továbbra is belátható távolságon (34:29) belül volt.

A hajrában joggal reménykedhettek a rekkenő hőségben is kitartó miskolci fanatikusok annak ellenére is, hogy 41:34 állt a futamtáblákban a lengyelek javára. Faraghattak volna a népkertiek, azonban sajnos Rempalának a motorjával akadtak gondjai, ami azt jelentette, hogy messze került a listavezető elleni pontszerzés. A végén még kozmetikáztak egy kicsit Bajerskiék az eredményen, azonban a maroknyi Gniezno ultra örülhetett és együtt ünnepelhetett csapatával.

Folytatás két hét múlva. 

Jegyzőkönyv

Speedway Miskolc – Start Gniezno 44:49

Miskolc, népkerti Speedway Aréna, 900 néző.

Start Gniezno: Piotr Paluch 9 pont, Krister Jacobsen 7, Kevin Woelbert 5, Mirosław Jabłoński 13, Dawid Cieślewicz 9, Sławomir Musielak 4, Linus Ekloef 2.

Speedway Miskolc: Tomasz Bajerski 11, Magosi Norbert 1, Tomasz Rempała 6, Adrian Rymel 13, Szatmári László 11, Kovacs Roland 0, Martin Gavenda 0, Tabaka József 2.