Nem rombolnak, még festeni sem kell

Akt.:
Nem rombolnak, még festeni sem kell
Aki megunta a régi huzatos ablakait, nem kell kicserélni, mi felújítjuk és korszerűsítjük!


Mindezt csere és bontás nélkül érjük el – közölte lapunkkal Gácsi Zoltán, a cég tulajdonosa.

Mi segítünk abban,hogy a régi ablakaik kiváló állapotba kerüljenek, hogy a hő és hangszigetelő képessége olyan hatásfokú legyen, mint egy új ablaké. – tette hozzá Szép Tamás, a vállalat ügyvezetője. ” A miskolci Tüzér utcában levő telephelyünkön széleskörű tevékenységet folytatunk, fő profilunkba tartozik az ablakkorszerűsítés, a hőszigetelés.”
Szakembereink úgy dolgoznak, hogy kiváló szigetelőképességet érnek el, de úgy, hogy nem romboljuk szét a lakást és mindez a legkisebb ráfordításába kerül megrendelőinknek.
Cégünk a régi típusú és műemléki jellegű ablakok hő technikai és mechanikai felújítását, korszerűsítését is elvégzi kiváló színvonalon.
A meglévő nyílászárókból egy lényegesen jobb hatásfokú ablakot tudunk készíteni – jegyezte meg Gácsi Zoltán. A felújítás során termo üveget építünk be a régi vékony üveg helyett. Leszigeteljük az ablakszárnyakat, garantáljuk, hogy nem lesz huzatos a ház. Bepászítjuk, szükség esetén lecseréljük a zárakat.
A helyszíni felmérés alapján megbeszéljük a határidőt, e téren is elég rugalmasak vagyunk, gyorsan dolgoznak szakembereink.
Forgalmazunk Borovi fenyő nyílászárókat 68, illetve 88-as profilokat teljesen egyedi kivitelezésben és hőszigetelt bejárati ajtókat is.
A felújításokat úgy végezzük, hogy a régi jellege nem változik, például a műemlékvédelem alatt állók esetében megmarad az eredeti
patinája. Mint említettem, nem rombolunk, a családi házban levő ablak kicserélésekor sem kell utánunk festeni, se a bútorokat letakarni. Nem okozunk felfordulást.

 
Az alkalmazott technológiánk teljesen kiforrott, bevált.
Magyarországon több mint 10 esztendeje csináljuk.
Rengeteg referenciamunkánk van, tökéletes hatékonysággal szigetelünk a régi típusú ablakoknál is. Kellő garanciát biztosítunk ügyfeleinknek az elvégzett munkák után – jelentette ki végezetül Gácsi Zoltán

 

Várjuk érdeklődésüket az alábbi elérhetőségeken:

Gácsi Zoltán 20/451-1346

www.faablakmester.hu