Nem pironkodnának a zöldeknél

Tiszavasvári – A Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata a legutóbbi bajnoki körben – annak rendje és módja szerint – elagyabugyálta a sereghajtó Csömört, emígyen eltávolodott a kiesőhelytől. A Gyarmat és a Tiszavasvári őszi „odavágóinak” jegyzőkönyve. [.pdf – 34KB]

Sőt, a Bartha Dénes gardírozta gárda számára a szombaton esedékes szegedi fellépés sem tűnik reménytelennek: a középmezőnyben táborozó házigazda alig három egységgel gyűjtött többet. A vendégek bevethetik a felépült Lakatos Gyulát, ami növeli esélyeiket.

Ugyanakkor a Fehérgyarmati VSE-Fevill különítménye a bajnoki címre hajtó Hort-FTC katlanjában vizitál. Finoman fogalmazva sem a szatmáriaknak áll a zászló – különösen ama tény tudatában, hogy Koncz László, Kiss Norbert és Szabó Péter sérülés miatt hagyja ki a fővárosi túrát, ráadásul az elmúlt héten piros lappal kiállított Balla János eltiltását tölti, Kirvai pedig munkahelyi elfoglaltság következtében nem szereplhet a zöld-fehérek ellen.

A Mátészalkai MTK-Carmo Suzuki női együttese ezúttal szabadnapos, mindazonáltal két edzőmeccset is játszik szombaton: délelőtt (9 óra) és délután (15.30) a Nagybányát fogadja.

– Koncz Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek