Karrier

2020.02.06. 09:05

Megtaláltuk Borsod leginkább szerethető munkahelyét

A Trans-Sped ismét megkapta a Szerethető Munkahely díjat. A raktározással és szállítmányozással foglalkozó nagyvállalathoz elmentünk Tiszaújvárosba, hogy megnézzük valóban olyan jó-e ott dolgozni, mint ahogyan mondják.

Az országos lefedettségű, komplex logisztikai szolgáltató tiszaújvárosi telephelyén több mint 200-an dolgoznak. A főként gépkezelőkből, gépi anyagmozgatókból és raktári adminisztrátorokból álló borsodi csapat tagjait arra kértük, mondják el a véleményüket jelenlegi munkaadójukról. Megtudtuk, hogy valóban szívesen kezdik a műszakot a Trans-Spednél, hiszen mindig nagyon jó hangulat uralkodik munka közben, nem mellesleg úgy érzik megbecsülik őket. Így hát nem meglepő, hogy ez a rangos cím a logisztikával foglalkozó céget illeti. A munkavállalók nagy része már több mint tíz éve dolgozik a cégnél, részben azért is, mert ez a cég stabil, megbízható megélhetést jelent számukra. A veterán dolgozók a munkahelyi közösség alappillérét jelentik, ők segítik az újoncokat abban, hogy minél gyorsabban be tudjanak illeszkedni az adott közösségbe, illetve olyan tapasztalatokat szerezhessenek, amelyre az iskolában nincsen lehetőségük.

Ilyen „kultúra” nincs máshol

Kapcsos József, rendszerkezelő már 1988 óta tagja ennek a segítőkész csapatnak. Nagyon hálás amiért annak idején ő is ennyi törődést kapott. – A cég jogelődjénél kezdtem dolgozni, úgyhogy nyugodtan mondhatjuk, hogy veterán vagyok a szakmában. A pontos fizetés mellett nekem ugyanolyan fontos, hogy segítőkészek legyünk egymással, ez a trans-spedes kultúránk része, amit más helyen nem kap meg az ember. Hálás vagyok a kollégáimnak azért a sok kedvességért, amit az évek során kaptam tőlük és törekszem arra, hogy ezt én is viszonozni tudjam feléjük – mondta Kapcsos József.

Külső szemmel nézve elmondhatjuk, hogy legyen a munkaeszköz targonca vagy számítógép ennél a cégnél a változatos feladatoknak és a hangulatos atmoszférának köszönhetően, sosem lehet unatkozni. A titok: ez az összetartó közösség segít abban, hogy könnyedén átlendüljünk akármilyen akadályon és produktívan tudjunk dolgozni. Elég rápillantanunk a Trans-Sped online felületeire és rögtön látni fogjuk ez a vállalat igenis tesz azért, hogy a munkavállalók szeressenek náluk dolgozni, gondoljunk akár a karácsonyi videójukra, amelyben az " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Animal Cannibals is szerepel, vagy a tavalyi emlékezetes Debrecen Drive-os megjelenésükre.

Ha azon gondolkozol, hogy állást válts vagy szeretnéd magad kipróbálni akkor figyelmedbe ajánljuk a honlapjukon a “karrier” menüpontot!

Galéria:

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!