Nem műtötték meg Kelemen Annát

Nem műtötték meg Kelemen Annát
Nem vállalta el a zsírleszívásra jelentkezett Kelemen Anna altatását az egyik magánklinika lelkiismeretes orvoscsapata.

A csinos playmate az utolsó megbeszélésén rendkívül furcsa állapotban jelent meg: pupillái tágak voltak, az orrából pedig savós vér csöpögött.

Kelemen Anna mindig sokat adott a külsejére. A mell- és szájnövelő drasztikus plasztikai beavatkozások mellett is rendszeresen karbantartotta magát. Havonta többszázezer forintot is képes volt elkölteni botox injekciókra, és a kényes hastáji pontjain mezoterápiás kezelésre, amely a zsírszövet lebontására beadott speciális injekció.

Az elmúlt hónapokban azonban Annácskára jócskán felszaladt néhány kiló plusz, főleg a hasára. Hogy visszanyerje régi alakját, a szépség drasztikus beavatkozásra szánta el magát: egy hónappal ezelőtt zsírleszívásra jelentkezett az egyik magánklinikára. Az előzetes konzultáción minden rendben ment, ezen a héten feküdt volna be a műtétre.

De az utolsó megbeszélésre olyan állapotban érkezett, hogy az orvosok nem vállalták el az altatását, így lelkiismereti okokból inkább lemondták a beavatkozást.

– Amikor Anna bejött a konzultációra, patakokban folyt az orrából a véres savó. Látva az állapotát, úgy döntöttek az orvosok, hogy nem merik elaltatni a zsírleszívó műtéthez, ugyanis nincs rá biztosíték, hogy fel is ébred. Nem tudni, hogy mit szed, s hogy iszik-e rá. A korábban elismert kokainfogyasztástól inkább étvágytalannak kéne lennie, általában mindenki lefogy tőle, ezzel szemben Anna nemhogy soványabb lenne, kifejezetten meghízott – mesélte az egyik, neve elhallgatását kérő orvos. – Az egész szervezete toxikálódott, a szövetei között mérgező folyadék van

Kelemen Anna a történtek ellenére nem mond le a szépészeti beavatkozásról, egy másik orvosnál próbálkozik.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:
hirdetés
hirdet�s