Helyi közélet

2015.01.18. 11:25

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Az Ózdi Rendőrkapitányság 2015. január 16-án egy 34 éves helyi lakost vett szabálysértési őrizetbe a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt. Az illetékes rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott férfit gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai két, míg a kazincbarcikai és a mezőkövesdi rendőrök egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe. K. Zsolt 47 éves és K. Gábor 21 éves miskolci lakosokat a Miskolci-, valamint a Nyíregyházi Járásbíróságok lopás, Cs. László 48 éves miskolci lakost a Sátoraljaújhelyi Járásbíróság közokirat-hamisítás miatt kereste, míg a kazincbarcikai 32 éves L. Józseffel szemben a Szegedi Törvényszék azért adott ki elfogatóparancsot, mert az a vele szemben korábban csalás miatt jogerősen kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg, így azt időközben szabadságvesztésre változtatták át.

A fentieken túlmenően az encsi járőrök két, míg az ózdi-, a tiszaújvárosi és a kazincbarcikai egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában