Nem lesz film a Lokiról

Andy Vajna
Andy Vajna
Debrecen, Budapest – Április elseje a világ minden országában a nagy átverések napja. Az nb1.hu vasárnap számos igaznak tűnő álhírt, illetve hamisnak tűnő igazit közölt.

A legjobban a DVSC honlapjának az átverése sikerült, amely április elsején arról számolt be, hogy Andy Vajna a nyáron Debrecenről forgat filmet, amelyben nagy szerepet kapnak a kétszeres bajnok Loki futballistái is:

“A DVSC-TEVA játékosai is szerephez jutnak abban a nagyszabású amerikai-magyar koprodukcióban, melyet Andy Vajna producer készít Debrecen városáról és a messze földön híres cívis lakosságról.

Andy Vajna, a híres hollywoodi producer nemrég a cívisvárosban járt és meg nem erősített információk szerint tárgyalásokat folytatott Debrecen vezetőivel egy nyáron kezdődő mozifilm forgatásáról.

A magyar származású híresség polgármesterünk invitálásra – a főbb nevezetességek mellett- meglátogatta a DVSC-TEVA egyik hazai mérkőzését is, ahol örömmel tapasztalta, mekkora népszerűségnek örvend a Loki a hajdúságiak körében. A hazai győzelemmel végződött találkozó után Andy Vajna honlapunknak elárulta, nagyon szeretné, ha a DVSC játékosai is szerepelnének – a Szabadság, szerelem című alkotás olimpiai vízilabdásaihoz hasonlóan – a tervezett mozifilmben és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ezzel népszerűsítse és világszerte ismertté tegye a kétszeres magyar bajnok gárdát.”

A Nemzeti Sport a hétfői számában (a forrás megjelölése nélkül) – számol be a tényről, azaz ott bedőltek a tréfának.

Kapcsolódó anyagok:

  • Állítsa össze a Loki kezdőcsapatát!
  • Mindenképpen gólt kell rúgni