Nem kommentálja Demcsák Zsuzsának írt nyílt levelét Forró Evelyn

Forró Evelyn nem nyilatkozik arról, miért írt nyílt levelet Demcsák Zsuzsa kijelölt kormányszóvivőnek pénteken. A Horn-kormány egykori szóvivője szerint az egyetlen jó lépés, amit Demcsák Zsuzsa tehet, hogy visszalép, és nem vállalja megbízatását. Forró Evelyn annyit árult el a Független Hírügynökségnek, hogy a levél nyilvánosságra kerülése óta még nem beszélt Demcsák Zsuzsával.

A kormány illetékesei már nem léphetnek vissza, nem hátrálhatnak meg azok után, hogy a Fidesz is a kinevezés visszavonását kérte – írja nyílt levelében Forró Evelyn. Az újságíró elfogadja, hogy Demcsák Zsuzsának és férjének a sajtóban megjelentek értesülésekkel szemben nincs köze bűnözőkhöz, de – mint kifejti – az internetes naplójában tett kijelenései már “zűrösebbek”.

A volt szóvivő szerint Demcsák Zsuzsa hitelessége kérdőjeleződött meg azzal, ahogy blogjában írt a szociálisan hátrányos helyzetű családokhoz való viszonyáról. “Még van néhány napod a gondolkodásra, mérlegelésre. Egyetlen jó lépés van, ha visszalépsz” – írja levele végén Forró Evelyn.Sporthírek