Nem használta a biztonsági övét, súlyosan megsérült egy nő Prügy közelében

Akt.:
Nem használta a biztonsági övét, súlyosan megsérült egy nő Prügy közelében
Nem használta a biztonsági övét, súlyosan megsérült egy nő Prügy közelében - © Fotó: police.hu
Prügy, Szerencs – Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a nőt, aki Prügy közelében közúti közlekedési balesetet szenvedett.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. szeptember 18-án 18 óra körül Prügy közelében, a 3925-ös számú úton. Egy személygépkocsi sofőrje Szerencs felé tartott, amikor nem az út vonalvezetésének megfelelően vezette járművét és egy kanyarban kisodródott. Az autó megpördült, majd a szántóföldön megállt.

n3121904

A biztonsági övét nem használó sofőrt súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A baleset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

n3121931

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, valamint arra, hogy gépjárművük sebességét a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Borsod-Abaúj-Zemplén - Két kislányt gázolt el egy személygépkocsi hétfőn délután Emőd belterületén. Az egyikük súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt intenzív osztályra szállították, másikuk könnyebben sérült, őt a gyermeksebészetre vitték. Erről tájékoztatta lapunkat kedd reggel Üveges...

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei hétfőn egy férfit azért vettek szabálysértési őrizetbe, mert eltiltás hatálya alatt vezette autóját, egy másikat pedig lopás miatt vettek őrizetbe. A rendőrkapitányság a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat 72 órán belül állítja bíróság el...

Zebránál gázolt a taxi​ Miskolcon
Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt hétfőn a Szentpéteri kapuban. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint, egy járókelő haladt át a Megyei Kórház felől a szemközti buszmegálló irányába a kijelölt gyalogos átkelőhely mellett, amiko...