Magyarország

2010.08.15. 11:14

A Szigetről távozó hajóról ugrott a vízbe a holtan talált fiatalember

<p>A Sziget Fesztiválról a múlt szombaton késő este távozó hajóról ugrott a Dunába az a fiatalember, akinek a holttestét tegnap találták meg a vízben, a Lánchídnál.</p>

Látva, hogy a fiatalember vízbe ugrott, a hajó üzemeltetője tájékoztatta a vízirendőröket, illetve segítséget kért a Sziget biztonsági, egészségügyi ügyeletétől is. A keresést azonnal megkezdték, de nem jártak eredménnyel - tájékoztatta közleményében a Független Hírügynökséget Marinka Csaba, a Sziget Fesztivál PR főnöke.

A szervezők szombaton megdöbbenve értesültek, hogy egy fiatalember holttestét a Dunában találták. A PR-főnök közleménye szerint a fiatalember a rendezvényről távozott, mielőtt a vízibaleset történt vele, a baleset nem a fesztiválon érte, csak járt előtte a Szigeten.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, szombaton egy holttestet találtak a Dunában, nem messze a Lánchídtól. A 23 éves, hévízgyörki fiatalember csuklóján a Sziget nulladik napjára érvényes karszalag volt. Halálát fulladás okozta, az elsődleges szakértői vélemény szerint a férfi néhány napja kerülhetett a vízbe.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!