Nem esett baja a megfenyegetett medvebocsnak

Életveszélyes fenyegetést kapott Knut, a berlini jegesmedvebocs. Az elárvult, majd később sztárrá vált mackó korai, pontosabban csütörtök déli halálát jósoló üzenet faxon érkezett az állatkertbe. A rendőrség közölte, nem kell komolyan venni az üzenetet. A biztonság kedvéért azért az állatkert megszigorította a medvebocs őrzését – a fenyegetésből végül nem lett semmi, az első foga kibújását […]

Életveszélyes fenyegetést kapott Knut, a berlini jegesmedvebocs. Az elárvult, majd később sztárrá vált mackó korai, pontosabban csütörtök déli halálát jósoló üzenet faxon érkezett az állatkertbe. A rendőrség közölte, nem kell komolyan venni az üzenetet. A biztonság kedvéért azért az állatkert megszigorította a medvebocs őrzését – a fenyegetésből végül nem lett semmi, az első foga kibújását a hét elején kicsit megsínylő Knut jól van.

Nem a fenyegetés miatt, de csütörtökön a rendőrök és biztonságiak is megszállták az állatkertet: ők azonban nem Knutra, hanem Horst Köhler államfőre vigyáztak, aki egy kiállítást nyitott meg.