Nem csak Szirmabesenyőben szólaltak meg a “végítélet harsonái”?

Akt.:
Nem csak Szirmabesenyőben szólaltak meg a „végítélet harsonái”? - illusztráció
Nem csak Szirmabesenyőben szólaltak meg a „végítélet harsonái”? - illusztráció - © Fotó: Hieronymus Bosch
Miskolc – Szerte a világon fura hangokat hallottak már az emberek, nem csak Szirmabesenyőben tűnt fel a fémes zaj, Kijevben, New Jerseyben és Alkmaarban is dalra fakadt az ég. Legalábbis többen ezt állítják.

Szirmabesenyői olvasónk harsonaszerű hangot hallott még péntek hajnalban, szintén a fent említett hangszert említette levelében: „Ezután furcsa vadászgépet hallottam ahogyan gyorsan elrepül (valószínűleg nem az volt), de nem volt erős hangja. Utána egyfajta harsona hangot kezdtem el fülelni, először csak enyhén, majd egy kicsit erősödött. Ez a harsona hang változott enyhébb, fémes sípoló hangra. Nagyon furcsa és ijesztő volt, sosem hallottam még ilyet, és fogalmam sincs hogy ez honnan jöhetett. Az egész körülbelül 10 percig tarthatott.

A pesszimistábbak már a végítélet harsonáit vélték felfedezni a jelenségben, de nemcsak a Jelenések könyve került elő a találgatáskor, hanem Márk evangéliumát is előkapták már. Az optimistábbak hajlamosak ebben hinni inkább, mert is szó nincs végítéletről, hanem csak angyalok jönnek a földre némi harsonaszóval összeszedni pár embert.

Az interneten már kezd komoly szakirodalma lenni az eseteknek, a YouTube-ra több felvétel is felkerült, itt nézhet meg egy összefoglalót a világszintű harsonaparáról:


Nem csak Szirmabesenyőben szólaltak meg a "végítélet harsonái"?http://www.boon.hu/nem-csak-szirmabesenyoben-szolaltak-meg-a-vegitelet-harsonai/2910934

Posted by Borsod Online on 2015. szeptember 7.


Olvasónk küldte: Furcsa és ijesztő hangok a reggeli vihar után

Miskolc, Szirmabesenyő – “Nagyon furcsa és ijesztő volt, sosem hallottam még ilyet, és fogalmam sincs hogy ez honnan jöhetett. Az egész körülbelül 10 percig tarthatott. Mikor elállt a fémszerű hang, villámlott és dörgött egyet-egyet” – különleges jelenséget észlelt szirmabesenyői Olvasónk a reggeli eső után a minap. tovább »