Helyi közélet

2013.10.15. 00:39

Ignácz Tibor újraszületése

Miskolc - „Csak arra emlékszem, hogy múlt szombaton a miskolctapolcai úton biciklizés közben eldőltem. Azt követően három nap eseményei kiestek az emlékezetemből” - mondta el Ignácz Tibor a média képviselőinek hétfőn, még a betegágyból.

Miskolc - „Csak arra emlékszem, hogy múlt szombaton a miskolctapolcai úton biciklizés közben eldőltem. Azt követően három nap eseményei kiestek az emlékezetemből” - mondta el Ignácz Tibor a média képviselőinek hétfőn, még a betegágyból.„Csak a „fiúk” (vagyis a barátaim) utólagos elmeséléséből tudom: milyen szerencsés voltam, hogy dr. Csiba Gábor főorvos épp arra járt, kiugrott az autóból, és azonnal megkezdte az újraélesztésemet, szakszerűen. A következő eleven élményem, hogy itt felébredtem, és megpillantottam a fiamat és a nővéremet. Most már tudom: Újraszülettem. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki ebben segített.”

Ignácz Tibor, tíz nappal azután, hogy élettelenül feküdt az úton, már mosolyogva fogadta az újságírókat a kórházban hétfőn.

Bővebben a keddi Északban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában